ScenaTech

Obožavatelji AC/DC-a od sada mogu imati e-mail adresu s njihovom domenom

Fanovi australskog heavy metal benda imaju mogućnost registrirati e-mail adrese na domeni @acdc.com


Australski rokeri AC/DC su se osim glazbom, u posljednje vrijeme počeli baviti i pružanjem IT usluga. Ovih su dana predstavili novu uslugu za svoje vjerne fanove diljem svijeta. Na adresi www.acdc.com/fan-mail svi obožavatelji i štovatelji ovog kultnog rock-sastava mogu se registrirati i otvoriti vlastitu e-mail adresu na službenoj domeni benda.

Fanovi koji se tako registriraju na raspolaganje će dobiti e-mail adresu oblika [email protected], s 10 GB prostora za pohranu poruka, posebno dizajnirano webmail sučelje (u AC/DC stilu), te kalendar, adresar i sve popratne usluge koje profesionalni e-mail provideri obično daju svojim korisnicima. Također, e-mail s ove adrese može se primati i putem POP ili IMAP protokola, a AC/DC je fanovima ponudio još jednu zanimljivu opciju – mobilnu aplikaciju za čitanje e-maila (za sada samo za Android uređaje).

Zadovoljstvo posjedovanja adrese elektroničke pošte na domeni kultnog AC/DC-a, naravno, ima svoju cijenu, a ona iznosi 2,99 eura na mjesec.


 

Tekst: bug.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close