ScenaTech

Obožavatelji AC/DC-a od sada mogu imati e-mail adresu s njihovom domenom

Fanovi australskog heavy metal benda imaju mogućnost registrirati e-mail adrese na domeni @acdc.com


Australski rokeri AC/DC su se osim glazbom, u posljednje vrijeme počeli baviti i pružanjem IT usluga. Ovih su dana predstavili novu uslugu za svoje vjerne fanove diljem svijeta. Na adresi www.acdc.com/fan-mail svi obožavatelji i štovatelji ovog kultnog rock-sastava mogu se registrirati i otvoriti vlastitu e-mail adresu na službenoj domeni benda.

Fanovi koji se tako registriraju na raspolaganje će dobiti e-mail adresu oblika [email protected], s 10 GB prostora za pohranu poruka, posebno dizajnirano webmail sučelje (u AC/DC stilu), te kalendar, adresar i sve popratne usluge koje profesionalni e-mail provideri obično daju svojim korisnicima. Također, e-mail s ove adrese može se primati i putem POP ili IMAP protokola, a AC/DC je fanovima ponudio još jednu zanimljivu opciju – mobilnu aplikaciju za čitanje e-maila (za sada samo za Android uređaje).

Zadovoljstvo posjedovanja adrese elektroničke pošte na domeni kultnog AC/DC-a, naravno, ima svoju cijenu, a ona iznosi 2,99 eura na mjesec.


 

Tekst: bug.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close