KontinentTurizam

OBJAVIO DETALJE Poznati chef Dino Galvagno priprema večere na svom imanju u Lici

Naš poznati chef Dino Galvagno objavio je detalje večera koje će ove zime organizirati na svom imanju u Lici.


Dino je kuhar, sakupljač samoniklog bilja, avanturist i ljubitelj prirode. Njegov dobro poznat jedinstven pristup hrani i namirnicama je inovativan, katkad i neobičan, sa stalnim naglašavanjem potrebe za održivošću s naglaskom na kvalitetu.

Na svom imanju u Latibula u Donjem Lapcu Dino će pripremati večere od 7 sljedova s odabranim vinima i/ili prirodnim napitcima iz vlastite proizvodnje, a hrana koju će pripremati je isključivo sezonska i uzgojena ili sakupljena na imanju ili u neposrednoj blizini.

“Za nas priprema hrane bez nepotrebnog otpada i na održiv način nije samo floskula, već jedan od ključnih razloga zbog kojih smo se odlučili na ovakav način života.

Da bismo došli do jela kakva poslužujemo puno smo istraživali tradicionalne lokalne recepture i povijest, ali i suvremene i egzotične tehnike za koje smo smatrali da će biti korisne i ukusne.

Naša jela ne teže luksuznim namirnicama i prezentaciji, ali su sadržajna i duboko promišljena”, navedeno je na službenim web stranicama imanja.

Cijena večere i noćenja s doručkom u Plitvice Villageu za dvije osobe iznosi 400€, a u ponudi je i mogućnost dolaska na imanje sljedeći dan na organizirani izlet i jednostavan ručak.

Večere se odvijaju subotom, a zasad su dostupna četiri termina: 25. studeni, 2. prosinca, 9. prosinca i 16. prosinca, a svi zainteresirani mogu prijaviti putem službene stranice Latibula Retreat.


 

Komentari

Komentara


Foto: Latibula Retreat

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close