DogađanjaVijesti

Na novoj himni Eura radilo je čak milijun ljudi

Svi ljubitelji glazbe i nogometa još uvijek pamte Shakirinu “Waka waka” ili pjesmu “Wawing flag” sastava K’naan. Vrijeme je za novu himnu Eura koju ovaj put potpisuje David Guetta.


Do Europskog prvenstva u Francuskoj ostalo je malo manje od mjesec dana, a danas smo napokon dočekali i službenu pjesmu – tj. samo dio nje! Autor pjesme “This one is for you” je francuski DJ David Guetta, snimio ju je u suradnji sa švedskom pjevačicom Zarom Larsson, a cijelu verziju objavit će u petak.

Osim Davida Guette i Zare Larsson na pjesmi je radilo čak milijun ljudi! Naime, poznati DJ je preko aplikacije tražio pomoć obožavatelja kod snimanja vokala, a njih milijun se odazvalo. Pjesmu je komentirao i njen autor:

Htio sam napraviti nešto za navijače, staviti njih u centar pažnje ovog prvenstva. Tražio sam milijun ljubitelja glazbe i nogometa i ne mogu vjerovati da se ovoliko njih odazvalo. Presretan sam”, ushićeno je komentirao Guetta.

Pjesma se svidjela i direktoru marketinga Uefe Guyu Laurent Epsteinu.

“Znamo da postoji posebna veza između glazbe i nogometa jer oboje mogu izazvati snažne reakcije kod ljudi. David je jedan od najuspješnijih producenata i ova suradnja između njega i navijača je nešto potpuno novo. Ovo je pjesma od navijača za navijače”,  zadovoljno je komentirao Epstein.

 

Izvor: 24sata.hr | Foto: wikimedia commons

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close