DogađanjaVijesti

Novim singlom “DaDaDa” grupa Markiz najavljuje treći album

Poslije pauze od skoro 2 godine i povratka pjevačice Ines Mlinarić, Markiz se na domaću scenu vratio pjesmom “Predaja” koju su snimili u suradnji s Remi iz Elementala.


Nakon uspješne suradnje s Remi, bend se okreće promociji pjesama koje će se nalaziti na njihovom trećem studijskom albumu najavljenom za jesen 2017. godine. Prvi u nizu singlova je brza i plesna pjesma “DaDaDa” koja na prvu ulazi u uho.

Glazbu za novi singl napisao je Andrej Babić, kojem se u radu na tekstu pridružio Marko Tomljanović. Sjajan, punokrvni rock aranžman djelo je cijelog benda i vanjskog suradnika Ivana Božanića.

Novim singlom bend najavljuje i koncertne aktivnosti u idućim mjesecima, ali i rad na završetku trećeg studijskog albuma.

“Trenutno smo na pola puta. Snimili smo 5 pjesama, a do ljeta bi trebali dovršiti ostatak materijala za novi album. Atmosfera na snimanju je odlična i sve ide prema planu”, kaže nam ekipa iz Markiza.

Snimanje novog albuma odvija se pod producentskom palicom Ivana Božanića (gitarist i producent Pips, Chips & Videoclips i ABOP-a) u studiju Dan Mrak.

https://youtu.be/3RO2y9r5P-A

 

Foto: screenshot Youtube

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close