VijestiScena

Novi zagrebački klub HANGAR najavljuje: Večeras S.A.R.S.

Klub je čak i prije otvorenja izazvao niz kontroverzi. Građani su mogli primijetiti, do tada misteriozne znakove u crnom krugu, na kojima je pisalo Han-gar. Hangar će svoje posjetitelje zasigurno oduševiti inovativnim interijerom, koji obuhvaća lounge bar i noćni klub. Pozitivna atmosfera, zvukovi svjetskih hitova, kao i vrhunski koncerti, osigurat će odličnu zabavu.

Večeras, 27.12. najavljen  je koncert megapopularne grupe S.A.R.S.. Band se osniva 2006. godine kada i snimaju pjesmu „Buđav lebac“, koja gotovo trenutno postaje internet megahit s preko 3,6 milijuna klikova na Youtube-u, a i danas je jedan od traženijih hitova na radio stanicama i klubovima. Nakon toga S.A.R.S. niže hit za hitom, ostavljajući mnogobrojne obožavatelje u iščekivanju novih hitova, poput „Ratujemo ti i ja“, „Lutka“, „Rakija“ ili „Perspektiva“.

Tekst: UL/24sata

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close