DogađanjaVijesti

Novi susret brodske publike i najžešćih slavonskih rockera – Opće Opasnosti!

Treću godinu zaredom Slavonski Brod će 24. i 25. kolovoza ugostiti neka od najznačajnijih glazbenih imena regionalne pop i rock scene, a među njima je i Opća Opasnost, dobro poznati gost svih Brođana.


Prošle godine su fantastičnim koncertom zatvorili Slavonija fest CMC 200, a ove godine se ponovno vraćaju u tvrđavu Brod i to na glavnu večer, 25. kolovoza. Festival je u tri godine postao jedan od najznačajnijih u Hrvatskoj i regiji kada je u pitanju pop i rock glazba.

“Sigurno je ovaj festival velika stvar u vremenima kada se sve nešto događa, ali ne u ovakvim razmjerima. CMC televizija je napravila veliku stvar, a svjedoci smo koliko je publike bilo i koliko žele ovakav festival vidjeti. Već smo prošle godine dogovorili nastup za ovu godinu, tako da rock and rollu nema kraja u Slavoniji dok god Opća Opasnost postoji. Bitno je pomogla i priča oko ovog festivala”, kaže Pero Galić, pjevač i frontmen Opće Opasnosti.

Na festivalskoj pozornici će između ostalih izvesti i novi singl “Da je Bog dao” koji potpisuje Mario Vestić, autor najvećih hitova Opće Opasnosti. Zanimljivo kako je spot sniman upravo u Slavonskom Brodu:

“Ova pjesma je konačno došla na red, svidjelo nam se kako smo je otpjevali i odsvirali, a pokazalo se da je pjesma jako draga publici i već se pjeva kao i svaka druga na našim koncertima. Nastavlja onaj naš niz odličnih balada koje smo do sada imali. Spot je sniman u hangaru Đure Đakovića u Slavonskom Brodu kojeg je Mario Zeljković – Zelja, naš stalni suradnik, odredio. Bliži se CMC 200, Slavonskom Brodu smo vrata odškrinuli i vidimo se uskoro”, istaknuo je Pero i naglasio kako se aktivno radi na novom studijskom albumu.

Nove pjesme bi trebale biti objavljene na nosaču zvuka već sljedeće godine, a koje će se od njih moći čuti u Slavonskom Brodu otkrit ćete ako dođete 25. kolovoza na Slavonija fest CMC 200 koji će se održati u tvrđavi Brod. 

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close