Scena

Novi spot klape PUNTAMIKA dolazi s dalmatinske strane VELEBITA

Denis Maričić Dendo, autor legendarne pjesme “Oči boje lavande”, u suradnji s profesorom Lovrom Boticom napisao je pjesmu Još me bura Velebitom nosi  koju je otpjevala klapa Puntamika.

Spot je sniman na području općine Vrsi, uz panoramske slike otoka Zvečeva i planine Velebit s njegove dalmatinske strane. Uz ruševine starohrvatske crkve Sv. Lovre, na vrškom Lovranu, te pored Gospe od Jasenova, zaorila se pjesma, snimljena budnim okom kamere Roka Mićina.

Aranžman za pjesmu potpisuje maestro Marin Seko, klapske aranžmane posložila je profesorica Linda Subotić, gitare je virtuozno odsvirao Renato Babić Renči, dok je miks remek djelo Igora Ivanovića. Pjesma je snimljena u zadarskom studiju Ivana Grancarića Grance.

Nakon ove uspješnice o Velebitu, klapa Puntamika najavljuje izdavanje novog albuma Tija bi te svojom zvati u izdanju Croatije Records.


Tekst, foto: Youtube screenshot

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close