Scena

Novi spot rap grupe Iskaz – “Lerdi”

Nakon singla Moglo je bolje za nas, samo dva meseca kasnije, pančevački sastav ISKAZ predstavio je još jedan spot za singl “Lerdi” sa posljednjeg albuma “Tanatos”.

Spot za pjesmu Lerdi urađen je u suradnji sa Bvanom i Mikrijem. Dotiče se još nekih društvenih i sistemskih propusta, svima dobro poznatih. Riječ je o krađi identiteta, malverzacijama s ukradenimosobnim dokumentima, korupciji i svakako spokojnom životu uprkos svim tim problemima. Kao protagonisti spota, tu su tri “poštena” radnika na crno koje tri “monstruozna” otimača otimaju u namjeri da im ukradu identitet kako bi naškodili njihovoj kvazi otmjenoj reputaciji. Baš kao i za video singlove Sahrana morala i spomenuti Moglo je bolje za nas i ovaj video je radila NNSpark produkcija na čelu s Nikolom Nikolićem. Da spot bude efikasniji, pomogla su i dva kratka, poznata politička snimka.

ISKAZ- Lerdi

Tekst/Foto: nocturnemagazine.net

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close