Turizam

NOVI KRALJ MJESECA Zbog velikog interesa ponovno je to – sir Runolist!

U RUJNU

Jedan od najnagrađivanijih i najpoznatijih sireva Sirane Runolist!


Nastavlja se nova kampanja Sirane Runolist, u sklopu koje svaki mjesec jedan sir dobiva titulu “Kralj mjeseca”. Prvi sir koji je ponio ovu titulu, u mjesecu travnju ove godine, zbog velikog interesa kupaca je proglašen Kraljem mjeseca rujna.

Riječ o Runolistu – jednom od najpoznatijih brendova Sirane Runolist kojeg njihovi kupci jednostavno obožavaju. Sir Runolist po mnogočemu je najbolji, a to potvrđuju i brojne zlatne medalje, plakete i priznanja diljem Hrvatske i Europe.

Mjesto zrenja ovog sira je u Otočcu, u obiteljskoj sirani Vladimira Tomaića koja ima tradiciju dugu 28 godina. Pravi se od mlijeka krava koje pasu na području Velebita, Like i Gacke doline, na pašnjacima s puno ljekovitog bilja.

Sir Runolist je polutvrdi kravlji sir koji zrije najmanje 60 dana. Ima oblik manjeg koluta s tankom korom žućkaste boje, a teži oko 1.70 kg.

Tijesto sira je slamnato žute boje, elastično, s rijetkim i pravilno raspoređenim okašcima na prerezu, veličine zrna leće. Okus mu je blago kiselkast, a miris ugodan i umjereno izražen.

Naručite svoj sir preko Facebooka

Sirana Runolist nudi svoje proizvode u Facebook Trgovini koja je pokrenuta početkom godine.

Osim sira “Runolista”, u njihovom asortimanu možete pronaći još 15 visokokvalitetnih proizvoda koji su dobili više stotina nagrada diljem Hrvatske i Europe.

Za sve narudžbe iznad 200,00 kuna dostava je besplatna, a proizvodi obično stižu na prag za 2-3 dana.

Posjetite Facebook trgovinu na linku i javite im se s povjerenjem, jer sir je #SLičkihPašnjaka!

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close