Vijesti

Novalja postavila tabele s tarifama taksi usluga

Sustavno radeći na unapređenju turističke ponude, pa tako i taksi usluga, Grad Novalja je na svojim javnim površinama istaknuo table s cijenama vožnje taksija.


Kako je zadnjih godina znalo biti primjedbi i pritužbi od strane turista na previsoke cijene taksi usluga, koje naročito koristi populacija mlađih gostiju koji dolaze avio letovima zbog zabave i Zrća te im je korištenje taksi vozila često potrebno, za ovu sezonu postavljene su table s cijenama taksi usluga na području Grada Novalje. Ujedno su i neki taksi prijevoznici i sami istaknuli cijene svojih usluga, među kojima su i one koje se odnose na vožnje do obližnjih aeodroma.

Turist proučava cijeneKako bi se ilegalnim prijevoznicima putnika stalno na kraj, prošle godine poduzete su kontrole „taksija na crno“ i tom prilikom oduzeto je 37 vozila. I ove godine provode se kontrole, a tablama s cijenama taksi usluga Uprava Grada na čelu s gradonačelnikom odlučila je na jednostavan i učinkovit način pomoći turistima kako bi se mogli orijentirati i znati koje ih realne cijene očekuju.

Prema riječima gradonačelnika Ante Daba na upravljanju destinacijom i njenom poboljšanju radi se sustavno, već prošle turističke sezone krenulo se rješavati najvažnije, poput uvođenja turističkog bontona i regulacije buke, a usluge taksi službe često puta bile su predmetom nezadovoljstva gostiju.

Kako je rastao broj dolazaka gostiju, tako je i rasla potreba za taksi uslugama i dok su se pred petnaest godina taksiji u Novalji bili gotovo rijetki, danas situacija nije takva. Sustavno radimo na kvaliteti ukupne ponude, pa tako i taksi usluga. Tim više, što ove godine ponovno provodimo projekt „Tajni gost“ gdje će među inim uslužnim djelatnostima biti na ispitu i taksi usluge. Poboljšanje kvalitete želimo postići u svim segmentima turističke ponude, zaključio je gradonačelnik Ante Dabo.

Cijene taksija

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close