VijestiTurizam

Nova linija Plitvice Parfema je na tržištu, u prodaji na webshopovima i u turističkim objektima

NAKON 2018., NOVA LINIJA IZLAZI 2021.

Plitvice Parfem – ženski parfem, inspiriran karakterističnim esencijama mirisa područja Like i Plitvica osvježen je novim pakiranjem. Sada već poznati suvenir koji je kupce našao diljem Europe, kroz ovo zanimljivo rebrendiranje zasigurno će doprijeti do još većeg broja ljubitelja ovog prekrasnog područja.


U ožujku 2021. godine počeo je proces izrade nove linije proizvoda Plitvice Parfema, a osim novog dizajna, parfem uz postojeće certifikate kvalitete, ima i Izvješće o sigurnosti kozmetičkog proizvoda. Uz to, sada se na parfemu nalazi i službeni EAN barkod za međunarodnu razinu izdanu od strane tvrtke GS1 Croatia, a uveden je i kao proizvod na CPNP-u u europskoj bazi (Cosmetic Products Notification Portal).

Plitvički Parfem je osmišljen početkom 2018. godine, a brojni nacionalni i međunarodni mediji pisali su o toj zanimljivoj ideji premium suvenira-proizvoda, kao Index.hrHrturizam.hrPunkufer.hr, i brojni drugi. Podsjetimo, bazu plitvičkog parfema čine šljiva, mahovina, đurđica te orhideja – vrste tipične za područje Plitvica i Like.

Prva prodajna mjesta nove linije plitivičkog parfema su Hotel Degenija (Selište Drežničko, Rakovica), Big Bear Nature Resort Plitvice (Donji Babin Potok), te putem online trgovine  Bazzar.hr. Parfem se može kupiti i u ličkoj online trgovini  Plitvice Shop. 

Osim parfema, uskoro će izaći i cijela linija proizvoda – piše Prilika Grupa.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close