Događanja

Nova komedija Sache Barona Cohena uskoro u kinima

Ime Sache Barona Cohena već je poznato svima onima koji vole ne samo uvrnute (i poprilično eksplicitne) komedije, već i vrhunsku, kvalitetnu filmsku zabavu, a ovog nam proljeća dolazi novi uradak ovog jedinstvenog komičara – (Ne)Profesionalac!


Riječ je o akcijskoj komediji u kojoj Sacha Baron Cohen tumači potpuno novi lik: nogometnog huligana. Nobby (Cohen) ima sve što jedan čovjek iz Grimsbyja može poželjeti uključujući 11-ero djece i najljepšu djevojku sjeveroistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastian, za kojim Nobby traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu djecu.

Nobby se uskoro susreće sa Sebastianom, nesvjestan činjenice da njegov brat nije samo najubojitiji agent agencije MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U bijegu i pogrešno optužen, Sebastian će uskoro shvatiti da svijet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca.

Uz Sachu Barona Cohena glavne uloge u filmu imaju Mark Strong, Penelope Cruz, Ian McShane, Rebel Wilson i Isla Fisher. Film je režirao Louis Leterrier, što znači da nas i ovoga puta očekuje kvalitetan akcijski spektakl. Uz Cohena, scenarij za film napisali su Peter Baynham (nominiran za nagradu Oscar za scenarij ‘Borata’) i Phil Johnson (scenarist Disnyjevog hita ‘Krš i lom’).


 

Tekst: tportal.hr
Foto: wikimedia commons

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close