Vijesti

Nives u čednom izdanju stigla na inauguraciju

Kao što je i najavljeno, Nives Celzijus stigla je na inauguraciju Kolinde Grabar-Kitarović kao jedna od VIP gošći. Nives se ovom neočekivanom počašću koja joj je dodijeljena pohvalila još jučer objavom uz fotografiju na kojoj sva ponosna pozira s VIP akreditacijom.
 “Zahvaljujem predsjednici na njezinom pozivu kojim me je polaskala i doista mi je čast, što sam već i nedavno rekla, da ću osobno svjedočiti jednom povijesnom događaju, a to je da je u Hrvatskoj žena postala vrhovna zapovjednica. Prvi put imamo predsjednicu i time se može pohvaliti jako malo zemalja u svijetu.
Po ideji mojeg kreativnog tima, gospođi Grabar-Kitarović sam snimila i obradu pjesme ‘Kolinda’ iz 1967. po kojoj je naša predsjednica dobila i ime i to je moj poklon za inauguraciju. Gospođa predsjednica djeluje mi kao dominantna žena koja ništa neće prepustiti slučaju i veselim se njezinim budućim državničkim potezima. Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana”, rekla je.


Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Video: YouTube
Tekst: Index

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close