Događanja

Nives Celzijus ima novi spot – “Lutrija”

Nives Celzijus, popularna pjevačica i spisateljica koju su prozvali hrvatskom kraljicom provokacije, fanovima predstavlja novi singl “Lutrija”. Provokativna Nives za pjesmu je snimila i veseli video spot, koji je jučer premijerno prikazan

Nives Celzijus, popularna pjevačica i spisateljica koju su prozvali hrvatskom kraljicom provokacije, fanovima predstavlja novi singl “Lutrija”. Provokativna Nives za pjesmu je snimila i veseli video spot, koji je jučer premijerno prikazan.

Novi singl je komentirala i sama pjevačica:

“Da se ne lažemo, svima nam je odavno jasno kako je naša pjevačka scena najveći sajam taštine koji postoji. Baš zato odlučila sam slušati isključivo mišljenje moje publike prilikom odabira novih pjesama. ‘Karanfilima’ sam osvojila cijelu regiju, publika ih je odlično prihvatila i ne moram biti baš prepametna da znam kako je logičan slijed upravo ‘Lutrija’, vesela i zabavna pjesma duhovitog teksta koja vas ponese da zaplešete već na prvo slušanje”, rekla je.

Autori pjesme su poznati hitmakeri Denis Dumančić, Fayo i Branimir Mihaljević, a spot je sniman u zagrebačkoj konobi Didov san.

“Znam da mnogi mediji od mene očekuju opet neku erotsku aluziju ili provokaciju, ali ‘Lutrija’ naprosto nije takva pjesma. Imam zgodnog klinca u spotu, jako je sexy, maneken Ivan Karin, ali i on je od mene po scenariju dobio ‘pedalu’. Kad vidite te nasmijane dedeke i bakice kako se vesele, plešu i piju, tko bi im mogao odoljeti”, dodaje vatrena Nives.

Tekst: press

Foto: YouTube

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close