Sport

Ništa od Snježne kraljice?

Velika je vjerojatnost da Zagreb ove sezone neće biti domaćin utrka za Svjetski skijaški kup. Održavanju popularne Snježne kraljice prijete visoke temperature.


Ove je sezone već otkazan slalom u Leviju i zasad još nije sigurno hoće li biti nadoknađen. Direktor muškog dijela natjecanja Markus Waldner priznao je da rješenja još uvijek nema.

U opasnosti i Wengen i Kitzbühel

Nama je, međutim, puno zanimljivija situacija sa sljemenskim utrkama. Prema rasporedu bi 3. siječnja iznad Zagreba trebale nastupiti skijašice, a tri dana kasnije iskijaši. Temperature u glavnom gradu su ‘debelo’ iznad nule, a takve će biti i idućih dana, što organizatorima posao čini gotovo nemogućim.

“Prema trenutnom stanju, u Zagrebu će biti jako teško održati utrke”, izjavio je Waldner za APA-u, odavši kako problema imaju i Wengen, Adelboden i Kitzbühel.

Na Sljemenu su dosad samo jednom otkazane utrke zbog nedostatka snijega, dogodilo se to 2014. godine. Kontrola FIS-a dolazi 26. prosinca i tada bi trebalo biti poznato hoće li ove sezone biti Snježne kraljice.


Tekst: net.hr
Foto: fama.com.hr 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close