Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

Nezavisna lista mladih: “Umjesto da ih ponosno ističemo – njih nema!”

Putem svoje Facebook stranice Nezavisna lista mladih iz Gospića često komunicira s građanima, upućuje na važna pitanja i osvrće se na aktualne događaje u gradu i županiji.


U najnovijoj objavi na Facebooku upozorili su na problem zastava u gradu Gospiću. Mladi Gospićani su primijetili u gradu ima samo nekoliko zastava koje su poderane i zgužvane. Najavili su da će to pitanje pokrenuti i na Gradskom vijeću te su pozvali sve ustanove da ponosno istaknu zastave grada i države.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Kakva su to vremena došla kad se ova zastava više ne pokazuje kako bi se trebala pokazivati i poštivati? Koliko je samo krvi proliveno u našem Gospiću i našoj Lici za nju? I danas, kad prođete kroz Gospić njih nema. Nema ih na trgu, nema ih u centru (čast izuzetcima, malo ih je).
Ne želimo ovim statusom nikoga prozivati, svaka ustanova će znati u Gospiću na koga mislimo. Dovoljno je samo pogledati kroz prozor i vidjeti će se u kakvom su stanju. Rasparane, zgužvane ili ih jednostavno nema, svejedno je.
Da je tužno, tužno je. Umjesto da ih ponosno ističemo-njih nema. Nije krivo vrijeme, mi to gledamo već par mjeseci!

Nama to smeta! I koliko god možda neki rekli da ima bitnijih stvari, nama je ovo iznimno bitno. Toliko nam je bitno da ćemo to pitanje pokrenuti i na Gradskom vijeću. O tome koliko su skupe ili slično, ne želimo ni čuti.
Zbog svih onih koji danas nisu sa nama, zbog svih onih koji žele ponosno hodati svojim gradom u kojemu se ponosno ističu, nama najljepše zastave na svijetu (države i našeg grada), pozivamo sve ustanove da ih ponosno istaknu.
Onaj tko ne voli i ne brine o svojoj zastavi, ne voli ni svoj grad ni svoju državu!

Vaša NLM


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close