Događanja

Nezapamćen interes vlada za Fresh Island Festival

Nezapamćen interes vlada za Fresh Island Festival koji se održava od 12. do 14. srpnja na plaži Zrće. Peta godina će prema svim informacijama biti rekordna u svakom smislu. Do danas je prodano više od 10.000 ulaznica u čak 40 zemalja diljem svijeta. Najviše prodanih ulaznica je u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, SAD-u, a glas o festivalu došao je i do Kanade, Japana, Južne Afrike i Dubaija iz kojeg dolaze gosti željni vrhunske zabave


‘Izniman interes za Festival nas je razveselio i logičan je nastavak svih aktivnosti koje provodimo u promociji diljem Europe. Fresh Island Festival bit će jedan od najposjećenijih festivala ovog ljeta. Imamo najave dolaska i svjetskih VIP osoba koje će zasigurno doprinijeti još boljoj promociji kako same destinacije Novalje tako i Hrvatske!’, izjavio je ispred organizatora Adnan Mehmendović Medo.

Za jubilarnu petu godinu po prvi puta u povijesti organizatori će izgraditi pompoznu pozornicu na samoj plaži kako bi se mogli zadovoljiti apetiti mnogobrojnih fanova. Impozantna konstrukcija biti će izgrađena tik do mora, a podij će obuhvaćati cijelu plažu s najvećim VIP platformama ikad viđenim u Hrvatskoj. Festival se dolaskom Chrisa Browna, Wiz Kalife i drugih podiže na jednu novu razinu te će ovog ljeta zasigurno biti jedno od top svjetskih glazbenih događanja.

Više na tportal.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close