Scena

NeverGoSolo novi glazbeni servis

Pomno birane playliste i streaming glazbeni servisi nisu neka novost. No svojevrsna novina u cijeloj priči je NeverGoSolo, inovativan glazbeni startup baziran u Berlinu.


Startup pokušava uklopiti svoju ideju između postojećih tj. ručne pretrage po servisima i algoritama koji izračunavaju prijedloge za korisnike.

NeverGoSolo tako daje tjedne liste, a sve s fokusom na ekskluzivnost – anonimni selektori biraju nepoznatu, neobjavljenu glazbu koju dobivate u svoj virtualni poštanski sandučić, a sve prati i vizualni dio priče te motivirajući citat.

Ideja iza projekta je omogućiti korisnicima da čuju pjesme koje ne mogu na drugim servisima, educirati ih i sve to omogućiti za cijenu tjedne pretplate od 0,99 eura. Smješten na listu berlinskih startupova koji najviše obećavaju NeverGoSolo se sam financira, profitabilan je i otisnuo se u misiju mijenjanja glazbene industrije.
Projekt su nam predstavili osnivači Valéry Döhler i David Nordhausen.

Više čitajte na muzika.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close