ŽupanijskaPolitika

NEOČEKIVANO Gasi se cijeli Domovinski pokret Ličko-senjske županije!

OBJAVILA VRKLJAN-RADOŠEVIĆ

Predsjednica Domovinskog pokreta Ličko-senjske županije Mirjana Vrkljan-Radošević, bivša kandidatkinja za gradonačelnicu Gospića, objavila je informaciju o gašenju stranke u županiji


Previranja na nacionalnoj razini Domovinskog pokreta stigla su i do Ličko-senjske županije. Potezi koji su teško kompromitirali stranački vrh, a primarno njihovu komunikaciju pri čemu je na vidjelo izašao odnos prema bivšem predsjedniku Miroslavu Škori te njegov prema njima, presudili su i podružnicama u našoj županiji. Vrkljan-Radošević je večeras objavila kako je na sastanku u petak odlučeno da se gase svi ogranci Domovinskog pokreta, kao i županijska podružnica.

Ulaskom u Domovinski pokret upoznala sam puno vrijednih, neovisnih ljudi koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da Hrvatska umjesto da napreduje i da postane zemlja sretnih ljudi, svakom danom sve više tone u korupciju i postaje zarobljenica interesnih grupacija. – kaže Vrkljan-Radošević, te nastavlja -“Vrijeme u DP LSŽ bit će jedan lijepi dio moga života u kome se osjećalo zajedništvo i želja sa se stvari mijenjaju.Međutim, slijedom zadnjih događanja kojih smo svjedoci u stranci, članovi su izgubili povjerenje u vodstvo te svoj put nastavljamo kao nezavisni.
Robert Lilion u Županijskoj skupštini LSŽ te dr. Stipe Lukač u Gradskom vijeću grada Gospića biti će oporbeni nezavisni vijećnici.
 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close