LokalnaPolitika

NEOČEKIVANO Gasi se cijeli Domovinski pokret Ličko-senjske županije!

OBJAVILA VRKLJAN-RADOŠEVIĆ

Predsjednica Domovinskog pokreta Ličko-senjske županije Mirjana Vrkljan-Radošević, bivša kandidatkinja za gradonačelnicu Gospića, objavila je informaciju o gašenju stranke u županiji


Previranja na nacionalnoj razini Domovinskog pokreta stigla su i do Ličko-senjske županije. Potezi koji su teško kompromitirali stranački vrh, a primarno njihovu komunikaciju pri čemu je na vidjelo izašao odnos prema bivšem predsjedniku Miroslavu Škori te njegov prema njima, presudili su i podružnicama u našoj županiji. Vrkljan-Radošević je večeras objavila kako je na sastanku u petak odlučeno da se gase svi ogranci Domovinskog pokreta, kao i županijska podružnica.

Ulaskom u Domovinski pokret upoznala sam puno vrijednih, neovisnih ljudi koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da Hrvatska umjesto da napreduje i da postane zemlja sretnih ljudi, svakom danom sve više tone u korupciju i postaje zarobljenica interesnih grupacija. – kaže Vrkljan-Radošević, te nastavlja -“Vrijeme u DP LSŽ bit će jedan lijepi dio moga života u kome se osjećalo zajedništvo i želja sa se stvari mijenjaju.Međutim, slijedom zadnjih događanja kojih smo svjedoci u stranci, članovi su izgubili povjerenje u vodstvo te svoj put nastavljamo kao nezavisni.
Robert Lilion u Županijskoj skupštini LSŽ te dr. Stipe Lukač u Gradskom vijeću grada Gospića biti će oporbeni nezavisni vijećnici.

Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close