Scena

Nenad Bach snimio spot u Teksasu – Daughter´s Eyes

Hrvatski glazbenik, skladatelj, performer i producent s američkom adresom novi video uradak za pjesmu ‘Daughter’s Eyes’ snimio je u kapelici ‘Bella Donna’ u Teksasu.

Čak tri godine nakon što se našla na albumu ‘Everything is Forever’, pjesma je dobila svoje video izdanje. Četvrti je to uradak iz Bach-Orlić ‘laboratorija’ i nastavak bogate karijere Nenada Bacha koji je surađivao sa brojnim svjetskim zvijezdama uključujući Luciana Pavarottija, Bona iz grupe U2, Martina Sheena, Johna Malkovicha…

Bach je sam napisao stihove i glazbu za ‘Daughter’s Eyes’ i režirao novi spot, dok produkciju supotpisuje Zoran Orlić koji je zaslužan i za montažu, a iza kamere se našao Jed Rollins.

Bacha na pjesmi prate Zagrebački filharmonijski orkestar u aranžmanu Ante Gele i dirigentskom palicom Alana Bjelinskog, klapa Sinj te Nenad Bach Band.

Do sada je Bach prodao preko milijun albuma, nastupao na Woodstocku 94 te snimio kompilacijski album sa Bruceom Springsteenom, Leonardom Cohenom i Allenom Ginsbergom.

Tekst: Scardona

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close