Vijesti

Navijači ostaju u pritvoru u Grčkoj još najmanje pola godine

Boysi su prilikom dovođenja pred atenski sud iz policijskih marica okupljenim novinarima dovikivali najgore psovke te kroz prozore pokazivali srednji prst.


Hrvatski navijači ostaju u grčkom pritvoru još najmanje pola godine, piše u utorak Večernji list, pozivajući se na izjave odvjetnika prve grupe navijača koji su jučer na atenskom sudu dali iskaz pred sucem istrage.

Iduća odluka koju čekamo jest tko izlazi iz istražnog zatvora, protiv koga će biti podignuta optužnica i tko ide na suđenje, a tko izlazi na slobodu, kazao je odvjetnik. Dotad će proći barem polovina roka od 18 mjeseci, koliko istraga maksimalno može potrajati, navodi dnevnik.

Athanasios Kaimenakis, grčki odvjetnik većine BBB-a koji su nakon obračuna ‘razbacani’ po zatvorima diljem Grčke, nekad i sam pripadnik navijačke frakcije Panathinaikosa ‘Gate 13’, kazao je nakon završetka ispitivanja svojih klijenata kako za njih 60 od ukupno 95 koliko ih zastupa ne postoje nikakvi materijalni dokazi – ni videosnimke, ni DNK uzorci na temelju kojih ih se zadržava u istražnom zatvoru.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.


  [fbcomments]

Izvor: poslovni.hr | Foto: unsplash.com

Povezane objave

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close