Događanja

Navijači Karlobaga reagiraju na odluku HNS-a: “Nakon 3 godine PRESTAJEMO S RADOM!”

Navijači Karlobaga raspustili udrugu


Danas je izabran novi izbornik HNS-a, objavljeno je da je to Ante Čačić. HNS je odlučio povjerenje dati “Srećkoviću”. To se nije svidjelo većem dijelu hrvatske javnosti, a reagirala je i navijačka udruga Uvijek vjerni iz Karlobaga. Prenosimo informaciju koju je objavio Ivica Došen, sada već bivši povjerenik UV Karlobag.

I BOG SA NEBESA JE PROTIV HNS-A!

NAKON 3 GODINE UVIJEK VJERNI KARLOBAG PRESTAJU SA RADOM!

Nakon Uvijek Vjerni Knina i Uvijek Vjerni Proložca današnjim imenovanjem Ante Čačića trenerom reprezentacije od strane Hns-a Uvijek Vjerni podružnica Karlobag prestaje sa svojim djelovanjem.
Nažalost od imenovanja Igora Štimca za trenera reprezentacije pa sve do danas svjedoci smo uništavanja jedine svetinje koja nam je ostala i za koju smo svi sa srcem navijali Hrvatske nogometne reprezentacije.
Reprezentacija se pretvorila u privatno vlasništvo i postala je poligon za prodaju igrača i vlastito bogaćenje pojedinih ljudi koji sustavno godinama rade na uništavanju Hrvatskih navijača kako bi preuzeli vlast nad tom istom reprezentacijom. Ne želimo biti dio te priče koja će i dalje surađivati sa hns-om i o kojima ćemo ovisiti hoćemo li ili nećemo gledati reprezentaciju.
U takvom okruženju i uvjetima nismo više u mogućnosti funkcionirati i raditi niti želimo navijati za takvu reprezentaciju.
Ovim putem želim kao povjerenik Uv Karlobag zahvaliti svim našim članovima koji su sve ove godine bili uz nas i reprezentaciju, također hvala i vodstvu Uvijek Vjerni na suradnji u prethodne 3 godine od osnutka Uv Karlobag.
Ako dođu bolja vremena za naš nogomet i nekim čudom nam nogomet ozdravi mi ćemo samostalno ići i pratiti reprezentaciju kao nekada, iza transparenta Bura Boys.

NAŠI IDEALI NIKADA UMRIJETI NEĆE!

Istu informaciju potvrdio je i općinski zamjenik načelnika Karlobaga dipl.oec. Boris Smojver koji je u istoj grupi napisao da “do daljnjeg ili do nekih boljih vremena neće ići na utakmice niti pratiti reprezentaciju.”


Foto: Facebook UV Karlobag

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close