Karijera

Nakon restrukturiranja predstavljena Prilika Grupa – rezultat rasta jedne komunikacijske agencije i našeg medija

DOBRODOŠLI U PRILIKA GRUPU

Osnivanje Prilika Grupe rezultat je uspješnog rasta komunikacijske agencije Prilika, koja je od svog osnivanja 2015. poslovala kao jedina lička komunikacijska tvrtka u Hrvatskoj.


Nakon pet godina uspješnog poslovanja agencije Prilika Like predstavljen je rebranding ove jedine ličke komunikacije agencije koja nadalje na tržištu nastupa kao Prilika Grupa. Rezultat je to uspješnog rada tima agencije, koja je od svog osnivanja 2015. poslovala kao jedina lička komunikacijska tvrtka u Hrvatskoj, no s brojnim respektabilnim klijentima iz cijele Hrvatske.

Ime agencije od samog početka efektno je osmišljeno na način koji veže struku „PR“ i regiju „Liku“, a to je vodilo i usmjerilo njen rast kroz proteklo razdoblje te portfolio tvrtke danas uključuje brojne komunikacijske usluge s fokusom na digitalni marketing. Agencija je danas i službeni partner Visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays, surađuje s httpool-om – službenim prodajnim partnerom Facebooka u našoj regiji, a uskoro će svojim klijentima omogućiti i vrlo traženo oglašavanje na Spotifyju i LinkedInu.

Kroz godine djelovanja prvenstveno je surađivala s brojnim klijentima iz Like kojima je omogućila da njihove vrijedne teme i informacije dođu do nacionalnog etera te da ovaj medijski zanemaren dio Hrvatske dobije svoj dio prostora koji zaslužuje.

U međuvremenu, od 2016. godine, dio agencije Prilika postao je i lički regionalni medij Lika Club, čime Agencija dodatno sudjeluje u informiranju na nacionalnoj medijskoj sceni.

U proteklih šest godina rada razvili smo se do mjere koja je iziskivala kvalitetnije povezivanje i ujedinjavanje naših brendova te usluga. Proces restrukturiranja i rebrandinga trajao je od početka kolovoza do kraja rujna 2020., što je uključivalo i dokapitalizaciju, a tijekom listopada ove godine objavit ćemo još jednu informaciju koja će dodatno pojačati naše djelovanje, dotad poručujemo – “ALL IN.”, jer je to novi slogan Prilika Grupe.  – izjavio je vlasnik grupe Ante Fumić.

Sve usluge tvrtke mogu se pogledati na novoj web stranici Prilika Group uz dio zanimljivih projekata kojima su proteklih godina bili posvećeni.

Novi kontakti po odjelima su:

Agencijski odjel: [email protected]

Medijski odjel: [email protected]

Prodajni odjel: [email protected]

Kontakt broj: +385 91 518 0205

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close