Događanja

Najveći domaći izvođači uveličati će ovogodišnju dodjelu Porina

Svečana dodjela nagrade ove godine održat će se u velikoj dvorani Sportskog centra Gripe, splitskoj oazi glazbe i sporta. Split je tako po drugi put postao grad domaćin ove prestižne glazbene manifestacije. I ove godine očekuje nas pravi glazbeni spektakl, a svoj nastup uživo potvrdila su i neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene


Nastupi glazbenika, uz samo proglašenje dobitnika prestižnih kipića, uvijek su bili najbolji dio večeri pa ne sumnjamo da će i ove godine biti tako. U velikoj dvorani Gripe priprema se raskošna pozornica, a uživo će nastupiti Josipa Lisac, Massimo, Neno Belan, Petar Grašo, 2Cellos, TBF, Maja Posavec, Dječaci, Queen of Sabe, Nina Kraljić, Auguste, Matija Dedić, Ivan Zak, Bruno Krajcar, Dunja Knebl i Kololira, Ante Cash, Saša Antić, Pavel, Vatra i Hladno pivo.

Ovogodišnju svečanu dodjelu glazbene nagrade Porin vodit će šarmantni televizijski voditelji Duško Ćurlić i Iva Šulentić te uskoro započinju s pripremama za finalnu svečanost.

I ove godine naša najveća glazbena manifestacija bit će otvorena i za publiku pa će tako svi posjetitelji zajedno s gledateljima pred malim ekranima moći sudjelovati u dodjeli najprestižnijeg hrvatskog kipića uz svoje omiljene zvijezde.

Odlukom Upravnog odbora Porina slavnom će francuskom violinistu i skladatelju Jean-Lucu Pontyju biti dodijeljena nagrada Porin za posebna postignuća u glazbi (Special Merit Award). Nagradu će mu uručiti predsjednik Upravnog odbora Porina, ugledni hrvatski glazbenik Neven Frangeš, na koncertu koji će Ponty održati 10. ožujka u maloj dvorani Lisinski, u sklopu sezone Jazz.hr.


Tekst: tportal.hr
Foto: porin.org

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close