DogađanjaVijesti

Najveća konferencija o obrazovanju u Hrvatskoj održava se 12. listopada

24sata 12. listopada organiziraju najveću konferenciju “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska”, koja će okupiti vodeće stručnjake s područja obrazovanja


U Obrtničkoj komori u Zagrebu, 24sata i partneri 12. listopada pripremaju prvu u nizu konferencija, čija je fokusna tema obrazovanje i budućnost Hrvatske. Konferencija “Bolje Obrazovanje, bolja Hrvatska” prva je konferencija o obrazovanju u Hrvatskoj koja na jednome mjestu okuplja sve interesne skupine vezane za ovu najvažniju tematiku hrvatskog društva – od Ministarstva znanosti i obrazovanja, veleposlanstava, uglednih znanstvenika i profesora do studenata.

>> Najavite svoj dolazak!

Želimo potaknuti što veću raspravu o obrazovanju i budućnosti Hrvatske među svim zainteresiranima, a to ćete imati mogućnost ostvariti s nekim od najvećih imena obrazovnog sustava. Na konferenciji će sudjelovati: prof. dr. sc. Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja RH, gospodin Nenad Bakić, predvodnik STEM revolucije, prof. dr. sc. Ivica Puljak, znanstvenik i profesor na FESB-u u Splitu, g. Lars Schmidt, švedski veleposlanik u Hrvatskoj, prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, prof. dr. sc. Neven Budak s  Filozofskog fakulteta u Zagrebu, g. Marko Božić iz tvrtke Bellabeat,
gospođa Renat Brkić iz World Business Angels Foruma i mnogi drugi.

U okviru konferencije studenti će se moći predstaviti i porazgovarati s poslodavcima te ostvariti mogućnost zaposlenja na „Speed datingu s poslodavcima“.

Pogledaj cijeli program!

Ovim putem pozivamo sve studente da nam se pridruže na konferenciji, koja će pokazati kako stvoriti radnika spremnog za današnje tržište i osuvremeniti obrazovanje, pokazati zanimanja budućnosti te kako informatizirati sustav. – piše 24sata.

Uz konferenciju, 14. i 15. listopada u HUB385 organiziramo i veliki 24-satni Hackathon pod imenom „24sata Hackathon by Vip“ u kojem će zainteresirani studenti tehničkih fakulteta imati priliku riješiti aktualni problem s tržišta, pokazati se u najboljem svjetlu budućim poslodavcima i osvojiti čak 40.000 kuna i sudjelovanje u WBAF Take Invest Summitu u Istanbulu 2018.

Već dvije i pol godine pišemo, progovaramo, upozoravamo na probleme u obrazovanju, nadahnjujemo učenike i profesore, potičemo društvene promjene, a ova konferencija je još jedan korak u tom smjeru.

Sve o konferenciji možete pratiti i na specijalu te na Facebook stranici.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close