Događanja

Najtvrđe Valentinovo u gradu!

Iz susjednog nam Beograda, u vrijeme tvrdog rapa na Balkanu, u KSET dolazi najtvrđa žena na ovim prostorima, poznata pokvarenica Sajsi MC. Njezini beskompromisno moćni tekstovi uz odličnu vokalnu potporu seke MC Švece Rispek i neizostavnih klupskih matrica DJa BKO savršen su spoj za nezaboravan party. Trip To Zion će u svakom trenutku imati sve konce u svojim rukama, a klub ćemo zatvoriti u već poznatim, njima karakterističnim dnb ritmovima.
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1068705459822305/SAJSI MC
Stihovi Sajsi MC i njene hermetičke metafore u spoju sa
neočekivanim klupskim matricama, osvojile su uši publike širom
Balkana. Priča o Sajsi MC je priča o svim nijansama beogradskog
betona, kao i o raznim likovima koji ga nastanjuju. To je priča o
Ivani, ali i o njezinoj sestri Tijani (aka Schweca) i DJ-u BKO, koji
čine Sajsi trojstvo. Sajsi MC je Ivana, ali Sajsi MC je i njihov dinamični, odnosno
eksplozivni trio koji je grmi po binama ove nestabilne regije.
https://www.facebook.com/pages/Sajsi-MC/105875322787426TRIP TO ZION
Trip to Zion kolektiv nastao je spontanim udruživanjem grupe mladih entuzijasta u ožujku 2005. godine s ciljem promoviranja DJ i Soundsystem kulture, te bandova iz domene bass glazbe i srodnih pravaca (dubstep, drum’n’bass, jungle, reggae, dub, breakbeat, psytrance..). Kroz deset godina postojanja ugostili su gotovo sve eminentne izvođače iz hrvatske i regije poput Dubioza Klolektiva, S.A.R.S.-a, Antenata, ST!llnessa, Radikal Dub Kolektiva, kao i šaroliku lepezu aktualnih svjetskih izvođača poput Dub Incorporation, Ez3kiel, Benny Page, Alpha & Omega, Soom T, OnDubGround, Interlope, Braintheft, T_!, Tsunami Wazahari, Psychedelic Orchestra, Shah DJs, DJ Bonz, L33, Paul Fox & Jonah Dan i mnogobrojna druga gostovanja manje poznatih Dj-a, bandova i sound systema iz regije i inozemstva….Osim organizacije djeluju i kao DJ kolektiv a ovoga puta nas vode na još jedno uzbudljivo putovanje kroz bass muziku…
https://www.facebook.com/trip2zion

Karte po cijeni od 35 kuna možete kupiti u pretprodaji od 19. 1. 2015. u KSET-u na šanku. Na dan koncerta cijena karte iznositi će 45 kn.
Ulaz se otvara u 21:00h.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Tekst: Forum.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close