Turizam

Najiritantniji ljudi na plaži na koje možete naići

Zamislite scenarij – jedva ste dočekali godišnji odmor koji ćete otplaćivati do sljedećeg ljeta, dokopali ste se plaže kroz svu gužvu u prometu, legnete, zatvorite oči i duboko udahnete miris mora sretni što je vaše opuštanje upravo počelo. Ali ne, tad na scenu stupaju oni – najiritantniji tipovi na plaži. Koliko god se trudili ignorirati ih, to je nemoguće.


1. Krpelj

To je tip čovjeka koji ne mari za nečiji osobni prostor. Ako treba, bez problema će se ispružiti iznad vas na plaži i staviti svoja stopala na 30 centimetara od vašeg nosa. Nema veze što gužva na plaži nije baš tolika – on je našao savršeno mjesto za sebe. Neki se čak namjerno smjeste preblizu nekome – cilj im je prisiliti žrtvu da se premjesti, a cijeli taj dio plaže bude samo njihov. Ili, može se raditi o čovjeku koji želi naći društvo pa će se “prilijepiti” bilo kome.

2. Voajer

Takvi tipovi na plažu nisu došli da bi uživali u moru i suncu, već je plaža njima poligon za udovoljavanje svojim niskim strastima. Radi se o pohotnicima koje pogled na polugole žene (ili možda muškarce) seksualno uzbuđuje. Nerijetko se toliko užive da zaborave kako su okruženi ljudima pa im ruka završi u gaćama.

3. Gospon JaSamOvdjeNajglasniji

Ovakav tip zaista zna ići na živce. On je toliko glasan, teatralan i samodopadan da od njega ne čujete ni vlastiti mozak. Ponaša se kao da je sam na svijetu, a cijela plaža je njegova. Iako razgovara s nekime tko je od njega udaljen pola metra, toliko se dere da bi čovjek pomisliko kako mu se sugovornik nalazi na drugom brdu.

4. Sebični roditelj

Da, to su tipovi roditelja koji su toliko “zaluđeni svojom djecom” da ih puštaju da rade što god žele jer bi ih bilo kakva zabrana mogla povrijediti. Nema veze skaču li po tuđim ručnicima, zalijevaju li vodom druge ljude, uzimaju tuđe stvari itd. Takvim roditeljima je sve to užasno slatko i nije ih briga kako je drugima. Oni su nekako uvjereni da je ponašanje njihove djece preslatko svima na plaži.

Pročitajte više na 24sata.hr

 

Foto: stylecarrot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close