VijestiZdravlje

Najčešće ozljede koje se događaju za vrijeme seksa

Ako ste ikad pogledali trash emisiju “Zbog seksa na hitnoj” na TLC-u sigurno ste se dobro nasmijali i pomislili – nema šanse da se ovo nekome događa, piše 100posto.hr.


Nespretni seks zapravo nije tako rijetka pojava, a američka doktorica Nicole Prause odlučila je pozabaviti se tom temom pobliže. Rezultate istraživanja koje je provela na uzorku od 500 muškaraca i žena objavila je u časopisu Psychology Today. Otkrila je da da se čak pola ispitanika barem se jednom ozlijedilo za vrijeme vođenja ljubavi, a najčešće ozljede su sljedeće:

1. Pazi, polica!

Na prvom mjestu, očekivano, nalazi se udaranje glavom o zid, rub kreveta ili policu, a ovo se događa i muškarcima i ženama.

2. Brzi i žestoki

Na drugom mjestu nalaze se opekline od trenja koje nastaju kad se koža trlja o kožu ili tepih velikom brzinom, često na koljenima, gležnjevima i unutarnjoj strani bedara.

Više na 100posto.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close