Turizam

Najbolja mjesta na svijetu za nudiste

Kako golotinja u ovim krajevima baš i ne prolazi, postoje mjesta na svijetu gdje je topless sasvim poželjan, ako se želite kupati na određenim plažama, ili ploviti na nekim cruiserima. Evo par prijedloga!Termalna kupališta

Kaiser-Friedrich therme, Wiesbaden, Germany

Ove predivne terme izgrađene su na temeljima drevnog rimskog kupališta 1913. godine. Saune, bazeni, parne kupelji, masaže i spa tretmani, sastavni su dio njihove ponude. I dok je u saune obavezno ulaženje bez kupaćih kostima, na bazenima to nije običaj, ali ćete ipak odskakati od ostalih golaća ako budete se brčkali u kupaćem.

Nudistički resort

Rivijera Maya, Mexico

Hidden Beach je all inclusive resort sa 5 zvijezdica i jako puno nudista. Na poluotoku Yucatanu nalazi se zasigurno najluksuzniji resort koji ugošćuje samo nudiste. Privatna plaža krcata je naturistima koji uživaju u upijanju sunca, a privatni jaccuzziji prepuni su entuzijasta željnih upoznavanja.

Nudistička plaža

St. Tropez, Francuska

I dok Francuzi slove kao konzervativan i zatvoren narod koji voli eksperimentirati samo u kuhinji, na ovoj plaži to nije tako. Ovo najpoznazija nudistička plaža na svijetu i veoma je popularna među slavnim osobama. Tako se nemojte zbuniti ako vam Naomi Campbel zanjiše svojim atributima dok se vi izležavate na pijesku.

Nudističko krstarenje

Bare Necessities Tour & Travel

I dok svi putnici na Stradun izlaze prikladno odjeveni, na ovim kruzerima – nisu ni blizu tome. Zamislite da plovite s tisuću turista koji brodom šetaju potpuno goli. Ajde da se radi samo o mladim i utegnutim ljudima, ali znamo da kruzere vole i penzići koji nisu baš toliko utegnuti. I dok im na plaži možete pobjeći, ovdje na kruzeru – nemate kamo. No, tko voli – nek izvoli.

Nudistički kamp

Valalta, Rovinj, Hrvatska

Da, i mi smo po nečemu najbolji. Ako ne po ekonomiji, onda po odmaralištima za golaće. Ovaj kamp proglašen je najboljim nudističkim kampom na svijetu za 2015. godinu. Privatna plaža, dva bazena i tobogani, samo su dio ponude ovog svjetski poznatog kampa. I kao šlag na tortu, kamp ima vlastitu pivovaru!

 

Izvor: punkufer.dnevnik.hr | Foto: pixabay

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close