Scena

Najavljeni koncertni spektakli THOMPSONA u Zagrebu i Splitu

Od poljudskog spektakla pred 50 000 ljudi do proslave Dana neovisnosti u Osijeku, od Hrvatske, preko BiH, do Austrije i Njemačke, jedno je sigurno – svi Thompsonovi koncerti u sklopu turneje “Ora et labora” bili su spektakli iznimne posjećenosti, a turneja svoje finale doživljava u prosincu u zagrebačkoj i splitskoj Areni.

Veliki glazbeni spektakl i prvi Thompsonov nastup u impozantnoj zagrebačkoj Areni održat će se u subotu, 20. prosinca s početkom u 21 sat, a veliki predbožićni splitski koncert u utorak, 23.12. u Spaladium Areni s početkom u 21 sat. Kao i na svim dosadašnjim koncertima, posjetitelje zasigurno očekuje više od dva sata vrhunske glazbene produkcije, uz mnoštvo svjetlosnih i video efekata s repertoarom koji će zadovoljiti različite ukuse i zajedno s publikom stvoriti vrhunski ugođaj.

Ulaznice za koncerte se mogu kupiti putem sustava Eventim i Adriaticket te na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media centra.Cijena ulaznice za sva mjesta iznosi 100,00 kn.

Tekst: CR

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close