Vijesti

Najavljena 11. SNJEŽNA KRALJICA na Sljemenu!

I početkom iduće godine Sljeme će živjeti u znaku slalomskih utrka za Audi FIS Ski World Cup Vip Snow Queen Trophy, koje će se održati od 3. i 6. siječnja u jedanaestom izdanju.


Svi koji su doživjeli atmosferu na slalomskim utrkama za žene i muškarce na Sljemenu znaju zašto se Audi FIS Ski World Cup Vip Snow Queen Trophy uvrštava među atraktivna sportska događanja u Zagrebu. Kao i svake godine, slalomske utrke za Svjetski kup održat će se od 3. i 6. siječnja, ovaj put u jedanaestom izdanju.

Po tradiciji, prve će na startnu liniju stati žene, koje će se za krunu Snježne kraljice boriti 3. siječnja, dok će se u popodnevnim satima održati atraktivna i uvijek zabavna Utrka legendi s humanitarnim obilježjem. Muškarci će se natjecati 6. siječnja u noćnom slalomu.

Osim sportskog dijela, slalomske utrke na Sljemenu, u kojima svi natjecatelji imaju podjednako zdušnu podršku publike, prati bogat zabavno-glazbeni program te brojne nagradne igre. Posebnost tih utrka je u tome što publika za kupljenu ulaznicu za natjecanja ima osiguran besplatan prijevoz na Sljeme te hranu i piće. Usto će HŽ Putnički prijevoz svim kupcima ulaznica za Audi FIS Ski World Cup Vip Snow Queen Trophy 2016. osigurati 40 posto popusta u 1. i 2. razredu u unutarnjem prijevozu vlakovima i to na udaljenostima duljim od 25 kilometara. Budite i vi sudionici na tom atraktivnom sportskom događanju i otkrijte zašto slalomske utrke na Sljemenu vole svi skijaši i skijašice te im se iznova uvijek rado vraćaju.


Foto: croatia.hr

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close