GastroLifestyle

Najavljen Wine Vip Event u Novalji, konferencija vrhunskih vinskih znalaca pomaže oživljavanju turizma

Sa vrlo velikim optimizmom, motivom i željom agencija RICERCA MERCATO započinje događaje s kojima želi ugostiteljima i turizmu poslati pozitivnu energiju i potporu i s ovim iznimno kvalitetnim edukativnim druženjem pomoći im u oživljavanju našeg ugostiteljstva i turizma – javljaju organizatori. 


Wine Vip Event  – Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca poslije korona blokade kreće sa vrlo posebnim edukativnim eventima namjenjenim ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima.

Nakon vrlo uspješno organiziranog eventa prije korone 5.ožujka u Zadru organizator Dantes sa timom agencije RICERCA MERCATO odlučili su započeti svoje edukativne evente. Ovo je četvrta godina kako vrlo uspješno organiziraju ove iznimno lijepe priče – evente u raznim destinacijama na hrvatskoj obali.

„Turneja edukacija i poslovnog povezivanja” započinje svoju novu priču na otoku Pagu u Novalji 29.06.2020. u hotelu OLEA. Drugi dan 30.06.2020. u utorak event je u Šibeniku u hotelu PANORAMA a posljednji na toj turneji je 01.07.2020. event u Splitu u hotelu PARK.

Glavni ciljevi Međunarodne konferencije vrhunskih vinskih znalaca – Wine Vip Event je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača i ugostiteljsko-turističkog sektora.

Sve ciljeve i pozitivnu energiju organizatora i njegovog tima prepoznali su i dali potporu i Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede RH, a partner događaja je Hrvatska turistička zajednica.

Događaj će biti organiziran u suorganizaciji Grada Novalje i Turističke zajednice grada Novalje, Općine i Turističke zajednice općine Kolan, Općinu Povljana, Grad Pag, Turističku zajednicu Ličko-senjske županije ali i uz vrlo veliku potporu i partnerstvo hotela OLEA koji je prepoznao važnost projekta za otok PAG.

Iznimno kvalitetna predavanja i prezentacije voditi će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni i MasterChefovi, među njima su: Mira Šemić, Suvad Zlatić SUWI, Dragan Jovanović, Filip Savić, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Filip Sarilar, Darjan Urdih, Luka Dančulović i mnogi drugi.

Neke od tema: Težnja ka izvrsnosti i kako podići razinu kvalitete na viši nivo, zatim – Nezaustavljiv – tvoje radno mjesto -tvoja pozornica, Kuharske i barmenske radionice ….

Ulaz je BESPLATAN i moguć ugostiteljima i turističkim djelatnicima uzvanicima partnera događaja a ostali zainteresirani ugostitelji mogu poslati kratki dopis sa svojim kontakt podacima (ime, prezime, mobitel i koji ugostiteljski objekt je gdje rade) na [email protected] kako bi dobili na svoj email pozivnicu sa linkom za popuniti prijavu za dolazak.

Program Wine Vip Eventa održava se od 14.00 do 20.00 sati, a nakon službenog djela programa sllijedi kruna događanja – tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina a na kojoj mogu sudjelovati samo gosti koji su sudjelovali u edukacijama i radionicama.

U event i ove godine organizator je uključio Ugostiteljske škole kao i visoku školu ASPIRA s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close