Lifestyle

Najavljen “Moj Gospić bez azbesta!”

Pod pokroviteljstvom grada Gospića održati će se prezentacija projekta zamjene azbestnih krovova i fasada 27. ožujka 2015.g. u 18 sati u Kulturno Informativnom Centru Gospić (Budačka 12), a proizvodi sponzora bit će izloženi ispred zgrade jedan sat prije prezentacije.

Ovo je najbrže rastuća ekološka akcija koja se trenutno događa na našim prostorima te će biti zanimljiva i korisna, a sada se još i dodatno nadopunjava energetskom učinkovitošću koju provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.  Ovaj projekt podržan je od strane Ministarstva zaštite okoliša i prirode te Ličko-senjske županije.

Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosi se očuvanju zdravlja (uklanjanje izvor malignih oboljenja) i stvara ljepši ugođaj, a Hrvatsku se pretvara u poželjniju turističku destinaciju.

Na 36 izuzetno posjećenih prezentacija bilo je više od 3600 posjetitelja koje je Udruga Moj Otok upoznala s novostima oko svega do sada postignutog, što se možete vidjeti na stranici www.mojotok.info 

Uz udruge poručuju: “Pridružite nam se jer zajedno smo jači!”


 

Foto: liburnija.net

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close