Događanja

NAJAVA: Gaudeamus Unity poziva na novi party – ISPIT´ POSLIJE ISPITA

Novopečena studentska organizacija evenata pokreće prvi u nizu partya isključivo namjenjenih studentima Hrvatske; to je skupina mladih i ambicioznih studenata kojima je u cilju okupiti sve studente Zagrebačkog sveučilišta na jednom mjestu, te im pružiti ultimativnu zabavu na interaktivan i studentima zanimljiv način

U suradnji sa studentskim udrugama, portalima i fakultetima, prvi Gaudeamus Unity party održat će se 04.03.2015. u srijedu, nakon završetka studentskih ispitnih rokova. Mjesto održavanja eventa je u novootvorenom zagrebačkom klubu Hangar, a događaj se simbolično zove „Ispit’ poslije ispita“.

Za glazbeni dio večeri pobrinut će se mladi zagrebački rock bend Baby Blue koji će svirati obrade svima poznatih pjesama uz pratnju poznatog zagrebačkog  DJ-a Aldo Morro, a studente će oduševiti i potpuno novi koncept zabave uz ritmove mash up, pop, rock, trash, dance, disco te domaće funk i disco glazbe.

 

Sve studente koji ponesu x-icu na ulazu očekuju iznenađenja u obliku vrijednih nagrada.  plakatTakođer je organizirano i natjecanje u ispijanju među fakultetima, čime će najbolji timovi dobiti mnogobrojne vrijedne nagrade naših sponzora.

Prijave za sudjelovanje će biti otvorene na stranicama fan pagea. Osim toga, studente očekuju mnogobrojna druga iznenađenja koja ostaju u tajnosti organizatora do početka eventa.

Ulaznice se mogu kupiti na dan eventa po cijeni od 30 kuna. Predviđa se da bi na eventu moglo biti oko 2000 studenata, stoga dođite ranije na ulaz radi izbjegavanja gužvi jer je broj ulaznica ograničen radi kapaciteta Hangar Club-a.

 

Garantiramo dobru zabavu i preporučujemo ovaj event, više informacija čitajte na Facebooku: Gaudeamus Unity.

 

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close