DogađanjaVijesti

Nagrada Cesarica za klapu Rišpet i “Šta mi ljube oćeš kazat”!

Drugu godinu zaredom nagrada Cesarica u kategoriji klapski hit godine, po izboru publike, pripala je klapi Rišpet, ovoga puta za pjesmu ‘Šta mi ljube oćeš kazat’.


‘Dalmatinski slavuji’ kako ih mnogi rado nazivaju ovime su još jednom dokazali svoju provjerenu vrijednost, a istom su se nagradom ovjenčali i lani, za pjesmu ‘Reći ćeš mi fala’.

Osnivač klape Pero Kozomara nije krio zadovoljstvo nagradom koja im je uručena na svečanoj dodjeli:

Predivan je osjećaj i drugu godinu za redom osvojiti Cesaricu, za klapski hit godine za pjesmu “Šta mi ljube oćeŠ kazat”. Ovo je samo potvrda mog autorskog i klapinog izvođačkog rada, a fantastično je to da je narod glasovao, i predivan je osjećaj da klapa Rišpet definitivno ima svoju publiku. Jer Cesarica je nagrada publike, koja te bira, prihvaća ili ne. A velika je stvar i velika čast kad te bira.

Uvijek originalna splitska ekipa ovom je nagradom napravila sjajnu uvertiru za koncerte koji su se dugo čekali. Nastupi u hramu glazbe, zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, nešto je što se ne propušta. Potvrdili su to i obožavatelji, koji su u rekordnom roku ‘razgrabili’ ulaznice za prvi koncert 26.2. pa je naknadno dodan i novi datum 27.2..

Presretan sam! Već dugo želimo održati ove koncerte i počašćeni smo što ćemo nastupati u “hramu kulture”, predivnoj dvorani Lisinski. Pivat ćemo naše najljepše ljubavne pjesme za sve zaljubljene, kao i one koji će se tek zaljubiti, a neće nedostajati ni velikih dalmatinskih hitova u kojima vjerujem da će uživati cijela dvorana. Šlag na torti je što nam kao gošće dolaze dvije dive s kojima imamo duete: naše predivne Doris Dragović i Jelena Rozga. Jedva čekamo!, poručio je uoči koncerata Pero Kozomara.

 

Foto: Privatni album Pero Kozomara

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close