DogađanjaHrvatskaVijesti

Na “Putovanje” Dorom 2023. vode nas Top of the Pop i Mario 5reković

NASTUPAJU VEĆ VIŠE OD 10 GODINA

Popularni pulski bend pokazao je svoj potencijal ušavši u najuži izbor za pjesmu Eurosonga prvom pjesmom koju su ikada objavili.


Članovi benda aktivno nastupaju već više od 10 godina, a upečatljivi scenski nastupi i interakcije s publikom ističu ih od ostalih.

Pjesmu “Putovanje” koju izvode Top of the Pop i Mario Petreković napisali su Bruno Krajcar i Danijel Načinović uz aranžman Nikole Milata. Nastup na Dori velika je čast i potvrda glazbenog umijeća koje imaju članovi Kristina Iveković, Nikola MilatIvan Luch i Armin Poldrugovac.

“Strašno smo uzbuđeni biti dio megaprodukcije HRT-a. Pjesma je na tragu najvećih hitova Novih fosila ili, na svjetskom nivou, ABBA-e. Bez namjere da se uspoređujemo s tim genijalnim izvođačima, već u našoj pjesmi nudimo hommage njihovog zvuka uz modernu notu. Želimo se predstaviti publici željnoj dobrog pop plesnog ritma i zaraznih melodija. Dora je oduvijek bila pozornica kojoj su stremili izvođači i autori, a tim više je golemi uspjeh da ćemo tamo predstaviti našu vještinu. Nadam se da ćemo očarati slušatelje i gledatelje. Putovanje je pred nama, a nadam se da ćete nam se i vi na tom putu pridružiti”, zanimljiv je bio Nikola Milat.

 Top of the Pop
FOTO: PROMO
Mario 5reković bi scenskim nastupom na pozornici mogao dodati novu dimenziju koja je za nastup presudna. Prva autorska pjesma naišla je na sjajne reakcije i prihvaćanje na prestižnom natjecanju, a to bi mogao biti vjetar u leđa za nove autorske bravure Top of the Popa. Dora 2023. poslužiti će im i kao odlična platforma za promociju i stjecanje publike koje cijeni iskreni rad i trud.
Puno nastupaju pa je za očekivati kako će s toliko utakmica u nogama i njihov nastup na Dori biti, bez pritiska, neko posebno “putovanje”.
 

Izvor: Croatia Records | Foto: PROMO

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close