Događanja

Muzej anđela raspisuje Natječaj za kratku priču

Varaždinski Muzej anđela 2017. godine šesti put poziva afirmirane i neafirmirane pisce na sudjelovanje u Natječaju za kratku priču, s temama koje govore o važnosti nematerijalnih vrijednosti, suosjećajnosti, dobročinstvu, duhovnosti, bajkovitosti i sličnim temama.


Prema uvjetima natječaja tekst mora biti izvoran i neobjavljen i ne smije biti dulji od tri kartice (5400 znakova s razmacima). Na natječaju mogu sudjelovati svi, bez obzira pišu li hrvatskim standardnim jezikom ili dijalektom

Autori se natječu isključivo s jednim radom o temi koja govori o važnosti nematerijalnih vrijednosti, suosjećajnosti, dobročinstvu, duhovnosti, bajkovitosti i sličnim temama. Rad potpisan šifrom, treba poslati poštom na CD-u (u formatu Worda .doc) i ispisan na papiru u tri primjerka, a u posebnoj kuverti treba poslati osobne podatke o autoru (adresu, broj telefona, e-mail, kratku biografiju s godinom rođenja) i šifru

Radove će odabrati stručno prosudbeno povjerenstvo od tri člana, a odabrani radovi bit će objavljeni na web stranicama Muzeja anđela i poslije u tiskanom izdanju.

Dodijelit će se tri ravnopravne nagrade, radovi slikara Željka Prsteca, a Muzej anđela dodijeliti će i posebnu, Marijinu nagradu.
Nagrade će biti dodijeljene u Muzeju anđela u Varaždinu, na svečanosti u povodu Dana anđela čuvara (2. listopada 2017), kad će nagrađeni autori i čitati odabrane radove.

Rok za predaju priča je 1. srpnja 2017. godine.

 

Foto: Muzej anđela / Art bite studio

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close