Vijesti

Mudre životne lekcije slavne voditeljice Oprah Winfrey

Povodom 63. rođendana Oprah Winfrey skupili smo 10 njenih životnih lekcija koje je voditeljica podijelila sa svojom publikom u zadnjoj emisiji “The Oprah Winfrey show” prije 5 godina


1. Jedni drugima najbolji smo učitelji
“Nešto u meni vezalo se za svakoga od vas na način da samu sebe vidim u vama, i vas u meni. Postala sam vaš surogat koji postavlja pitanja, daje odgovore, uči, raste, proširuje moja razmišljanja, preispituje moja vjerovanja i način na koji gledam na svijet. Slušala sam i rasla, i znam da ste vi rasli zajedno sa mnom.”

2. Svatko od nas mora pronaći vlastiti životni poziv
“Svatko od nas ima poziv, a vaš pravi posao u životu je da otkrijete koji je to poziv i da ga počnete izvršavati. Svaki put kada je na ovoj pozornici bila osoba koja je uspjela, pričala je o poslu i o užitku kojeg je dobila radeći ono za što je znala da joj je suđeno da radi.”

3. Tvoj poziv omogućit će ti da živiš punim plućima
“Tvoj poziv prosvijetlit će te i dati ti do znanja da si upravo ondje gdje trebaš biti, radeći ono što trebaš raditi. U to je ono što želim svakome od vas i za što se nadam da ćete ponijeti iz ovoga showa. Da vas u životu vodi srce. Morate zarađivati za život, razumijem to. Ali isto tako morate znati što u vama budi životnu svjetlost, tako da i vi, na vaš vlastiti način, možete osvjetljivati svijet.”

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

 

Foto: facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close