DogađanjaVijesti

“Ako možeš oprosti” novi je singl grupe ET

Najdugovječnija dance grupa ET, s novom pjevačicom, 26-ogodišnjom Sarom Elenom, objavila je novi singl “Ako možeš, oprosti” s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.


Osječanka je ostavila najbolji dojam na audiciji, a njezin upečatljiv glas i pojava najviše su odgovarali senzibilitetu grupe ET koji tvorac grupe i producent Boytronic očekuje. Nastup na CMC festivalu bit će ujedno i prvi nastup Sare Elene uživo.

“Pjevanjem se bavim odmalena. Glazba i ples su moj život i koliko god zvuči potrošeno, trenutačno živim svoj san”, rekla je Sara Elena. Autor novog singla je Boytronic, a aranžman potpisuje Inav Coste.

ET se uskoro sprema snimiti video spot u režiji Darka Drinovca, a za njegovu atraktivnost zadužen je i jedan od najboljih koreografa, Alen Sesartić, na čiju će koreografiju uz Saru Elenu plesati najbolji hip – hop plesači i plesačice u Hrvatskoj.

Iza grupe ET je 29 uspješnih godina, 9 studijskih albuma te pregršt hitova od prvih “Tek je 12 sati” i “Da ti nisam bila dovoljna” pa do “Prazan stan”, “Soba 202” i ostalih.

 

Izvor / Foto: CMC news

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close