Događanja

Mozartine ft. Ivan Dečak imaju novi singl “Bilo je dobro dok je trajalo”

Izvrstan zagrebački djevojački zbor prije nekoliko dana vratio se svoje koncertne turneje. Naime, nakon što su proteklih godina proputovale dobar dio Europe i svijeta (Bruxelles, London, Stockholm, Varšava, Budimpešta, Ancona, Beč, Graz, New York i dr.), krajem svibnja Mozartine su oduševile parišku publiku kojoj su se predstavile sa koncertnim programom klasične glazbe i programom hrvatskih skladatelja.


Po povratku u Zagreb, djevojke su se vratile u studio u kojem sa producentima Draganom Brnas Fudom i Nikšom Bratošem završavaju svoj novi album. Album je drugačiji od svih dosad izdanih od strane ovoga zbora, te će nam na tržište donijeti nešto novo, novi zvuk i obrade četrnaest hitova sedam hrvatskih renomiranih izvođača. Publika je već upoznata suradnjama Mozartina sa Damirom Urbanom, Zlatanom Stipišićem Gibonnijem i Nenom Belanom, a narednih dana predstaviti će se i nova suradnja, ona sa frontmenom Vatre, na pjesmi “Bilo je dobro dok je trajalo” sa Ivanom Dečakom.Inace, ovo nije prva suradnja Ivana i Mozartina, kako su one vec nastupile na koncertu Vatre u Tvornici kulture.

Novi singl “Bilo je dobro dok je trajalo”, Mozartine ft. Ivan Dečak predstaviti će premijerno u ponedjeljak, 8.lipnja u 14 sati u emisiji “Music pub” Zlatka Turkalja na HR2. Nakon uspjeha obrade Gibonnijeve pjesme “Vrata do nas”, te pjesme “Rijeka snova” ft. Neno Belan i “Glas jeka” ft. Damir Urban, vjerujemo i da će se i ova pjesma svidjeti široj publici te osvojiti radijski eter.

Mozartine će za zagrebačku publiku zapjevati u Hrvatskom glazbenom zavodu dana 14.lipnja, međutim, kako karata za isti koncert više nema, svi oni koji nisu uspjeli nabaviti svoju ulaznicu, zbor će moći čuti u Bazilici Srca Isusova na dan 02.srpanj, također u Zagrebu. Zanimljivo je da će im se na srpanjskom zagrebačkom koncertu pridružiti i izvrstan djevojački zbor iz Kanade, British Columbia Girls Choir, koje će Mozartine ugostiti tijekom europske turneje ovoga zbora. Osim u Zagrebu, Mozartine i British Columbia Girls Choir nastupiti će i u Katedrali na Hvaru u sklopu Hvarskog glazbenog ljeta 29.lipnja.

Ne zaboravite biti uz HR2 u ponedjeljak, te prvi poslušati “Bilo je dobro dok je trajalo” u izvedbi Mozartine ft. Ivan Dečak.


Tekst: večernji.hr
Foto: screenshot YouTube

 

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close