AutomotoLičko-senjska županija

MORH: U narednim danima pojačan cestovni promet od Zemunika do Slunja

OBAVIJEST GRAĐANIMA

U sklopu priprema za međunarodnu vojnu vježbu “Immediate Response 21” od srijede, 5. svibnja očekuje se pojačan cestovni promet na relaciji od Zemunika do Slunja


U sklopu priprema za međunarodnu vojnu vježbu “Immediate Response 21” od srijede, 5. svibnja 2021. te u narednim danima, očekuje se pojačan cestovni promet na relacija od Zemunika, autocestom A1 do Gornje Ploče, te dalje državnom cestom D1 preko Ličkog Petrovog Sela do Slunja.

Radi se o premještaju vojne opreme iz vojarne “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku do vojnog poligona “Eugen Kvaternik” u Slunju, za potrebe vojne vježbe “Immediate Response 21”, koja će se provesti na vojnom poligonu u Slunju od 17. svibnja do 2. lipnja 2021. godine.

Zahvaljujemo građanima na razumijevanju, poručili su iz MORH-a.

Međunarodna vojna vježba “Immediate Response 21” provodit će se u sklopu vježbi “Southern Exercise Portfolio” pod zapovjedništvom američkog Zapovjedništva za Europu (EUCOM) i dio je vježbe “DEFENDER-Europe 21” (DE21) koju Zapovjedništvo američkih kopnenih snaga za Europu i Afriku (USAREUR-AF) provodi na području Europe od travnja do početka lipnja 2021.
Pored Republike Hrvatske, vježba se provodi i na teritoriju Albanije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Sjeverne Makedonije i Slovenije.

“Immediate Response 21” ujedno je i jedna je od vojnih vježbi u okviru “Hrvatskog bedema 1991.- 2021.”, niza aktivnosti i vježbi koje se provode povodom obilježavanja 30. obljetnice Hrvatske vojske.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: MORH | Foto: OSRH

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close