Događanja

Monaco nije zadovoljan Subašićem

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić mogao bi se uskoro naći u neugodnoj situaciji u svome klubu Monacu.


Subašić je briljirao na vratima Monaca otkad je 2012. došao iz Hajduka. Međutim, ove sezone nije u formi kao prije, u 13 kola francuskog prvenstva primio je 18 golova, a samo su četiri kluba u cijeloj ligi primila više.

Kako piše više francuskih medija, među kojima je i ugledni dnevnik L’Equipe, u klubu iz Kneževine su svjesni da Subašić nije na razini iz prijašnjih sezona. Čelnici Monaca vjeruju kako razlog leži u tome što je u dosadašnjim sezonama hrvatski vratar imao jaku konkurenciju koja ga je tjerala da bude bolji.

Subašiću su rezerve prijašnjih godina bili ugledni golmani poput Sergija RomeraMaartena Stekelenburga, dok je ove sezone to mlađahni Paul Nardi (21) koji definitivno nije na razini hrvatskog reprezentativca. Čelnici Monaca su, piše L’Equipe, zbog toga odlučni da u siječnju dovedu iskusnog i kvalitetnog vratara koji će raditi pritisak na Subašića i tako ga tjerati da brani bolje nego dosad.


Tekst: net.hr
Foto: sportcom.hr

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close