ModaAutomotoVijesti

Moda, ljepota i tradicija na Korčuli

Vodeća hrvatska prijevoznička agencija Croatia Bus je pokrovitelj i partner izbora za World Top Model Croatia 2018. koji će se održati u Korčuli, u subotu 16. lipnja.


Luksuznim autobusom koji je tek jedan od stotinu u impresivnom voznom parku Croatia Busa, natjecateljice izbora, gošće iz regije i cijeli organizacijski tim već nekoliko dana se kreću predivnim otokom i obavljaju pripreme za veliku završnicu. Pod budnim okom predstavnice agencije Ilijane Jerković, lijepe manekenke uživaju u vožnji i svim prednostima vrhunskog autobusa – od udobnih sjedala i zatamnjenih stakla do rashladnih uređaja i Wi-Fi-ja, toaleta i frižidera, televizora i prostrane business klase u kojoj su uživale predstavnice Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Trudimo se da hrvatskim natjecateljicama i gošćama iz regije pružimo maksimalnu udobnost i sigurnost vožnje. Vesele nas obilasci po predivnoj Korčuli, posjetili smo Velu Luku i svratili u Lumbardu i svugdje naišli na dobrodošlicu, a sve nas je osobito oduševio susret s Ivicom Kostelićem, kaže Ilijana Jerković

Danas je u Korčuli pravi spektakl mode, ljepote i glazbe pa se Centru za kulturu očekuje brojna publika koja će pratiti veliko finale i pozdraviti novoizabranu predstavnicu Hrvatske koja u prosincu odlazi u daleku Kinu na svjetski izbor. Zabavni dio biti će popraćen vokalima Jaques Houdeka i Dore Škender.

Više o događaju saznajte na facebook stranicama Croatia Bus Zagreb i World Top Model Croatia 

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close