Mladić koji je vozio tramvaj po Zagrebu ne ide u zatvor: DORH otkrio koju je kaznu dobio

KRATKI IZLET TRAMVAJEM

Oko 23 sata, 6. travnja je preskočio ogradu prostora ZET-a, ušao u tramvaj i odvezao se četiri stanice. Snimke vožnje podijelio na društvenim mrežama.


Državno odvjetništvo u Zagrebu je na Veliku subotu ispitalo 19-godišnjeg mladića zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, prenosi RTL.

Sumnja se da je osumnjičeni 6. travnja 2023., oko 23:00 sata u Zagrebu, u nakani da neovlašteno uporabi tuđu pokretnu stvar, preskočio ogradu kojom je ograđen prostor trgovačkog društva “Zagrebački električni tramvaj” i ušao u tramvaj koji je bio pripremljen za jutarnji izlaz i parkiran na kolosijeku.

“Osnovano se sumnja da je osumnjičenik ušao u vozački prostor tramvaja i izvezao se iz ograđenog prostora te nastavio vožnju tramvajskom prugom Ozaljskom ulicom u smjeru istoka, a tramvaj je zaustavio u Tratinskoj ulici nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru”, priopćio je DORH.

Općinsko kazneno državno odvjetništvo u Zagrebu naložilo je osumnjičeniku mjeru opreza obveze redovitog javljanja državnom tijelu.

 

Izvor: RTL.hr | Foto: Lika Club

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close