Vijesti

Mještani o ženi koja je osumnjičena da je bacila dijete u bunar: ‘Tu je, lokalna cura, ima već dvoje djece’

SVI SU ZGROŽENI

Novorođenče zamotanu u plastičnu vrećicu slučajno je našao muškarac koji je išao po vodu za svoje stado ovaca. Skamenio se.


Sve je odmah prijavio policiji koja je uhitila djevojku za koju mještani kažu da je radila u Perušiću.

U Lici je danima glavna tema ubojstvo novorođenčeta kojeg je slučajno našao muškarac u seoskom bunaru u Prvan Selu kraj Perušića.

Javnost je za svirepo ubojstvo doznala tek kad je policija u četvrtak objavila da su uhitili dvadesetgodišnju djevojku zbog sumnje da je počinila teško ubojstvo.

Detalji užasa iz ličkog sela lede krv u žilama.

“Čovjek je bio sa svojim ovcama, ima stado od oko 100 ovaca. Išao je po vodu u bunar i šokirao se. Nitko normalan ne bi mogao tako nešto napraviti”, govori nam mještanin Perušića.

Naš sugovornik kaže da je muškarac, koji je našao tijelo bebe zamotano u plastičnu vrećicu i bačeno u bunar, izvan sebe i da je odmah sve dojavio policiji.

Kako donosi Jutarnji list, muškarac je rekao da se skamenio pred prizorom koji je vidio: “Od tada ne spavam. Užasno je to. Idete po vodu i onda se skamenite radi onog što vidite. Ne možete vjerovati svojim očima. Bez riječi sam.”

Kako je objavilo Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, postoji osnovana sumnja da je novorođenče ubila djevojka u periodu od 30. srpnja do 4. kolovoza. Ona je već ispitana te je Županijsko državno odvjetništvo predložilo sucu istrage da se djevojci odredi istražni zatvor zbog opasnosti utjecaja na svjedoke. Zahtjev za pritvorom zatražili su i zbog posebno teških okolnosti ubojstva za što je zapriječena i dugotrajna kazna zatvora.

Sudac istrage djelomično je prihvatio prijedlog Državnog odvjetništva i osumnjičenici odredio istražni zatvor.

Od lokalaca za portal Danas.hr doznajemo detalje o djevojci.

“Ona je naša lokalka, svi je znaju. Radi u Perušiću i majka je već dvoje djece, ima obitelj i muža. Krenule su svakakve priče i spekulacije o kojekakvim motivima, ali sve nas je to toliko potreslo da je o svemu teško i govoriti. Ona je povratnica iz inozemstva, bila je tamo neko vrijeme”, kaže nam jedan lokalac koji poznaje uhićenu.

 

Foto: pexels.com

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close