Grad ZagrebPolitika

Miroslav Škoro osnovao stranku i predstavio najbliže suradnike

Miroslav Škoro osnovao je svoju stranku čija je osnivačka skupština održana danas u hotelu Panorama. Sada je poznato i kako će se zvati. Na svom Facebook profilu u prijenosu je rekao kako će okupljati sve koji žele drugačije odnose u Hrvatskoj.


Stranka će se zvati Domovinski pokret Miroslava Škore. Osnivačka skupština pala je na prijestupni datum, 29.veljače. Škoro kaže da i na taj način žele pokazati da su drugačiji.

Preko Facebooka je uživo prenosio osnivačku skupštinu koja se održala u zagrebačkoj Panorami te je bila zatvorena za javnost. Kazao je da je osnivaju jer moraju, a ne zato što žele.

Pokret će služiti svom narodu i njegovi će članovi obnašati svoju dužnost obavljati onako kako oni tamo na Islandu igraju nogomet za svoju reprezentaciju – prijepodne su poduzetnici, poljoprivrednici, učitelji, zubari, a popodne svim srcem igraju nogomet za svoju zemlju i reprezentaciju”, poručio je Miroslav Škoro.

“Neće me zaustaviti ni virusi ni podvale”, napisao je u četvrtak Škoro na Facebooku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close