DogađanjaLičko-senjska županijaGradskaIntervjuLikaVijestiPolitika

Milinović za Lika Club: Gospić je pokazao svoju kičmu! U drugom krugu očekujem 70%

REAKCIJA

Nakon prvih neslužbenih rezultata koji idu u prilog Darku Milinoviću, redakcija Lika Cluba dobila je njegovu prvu reakciju nakon informacija koja kaže da ima više od 40% glasova svih Gospićanki i Gospićani koju su danas izašli na izbore.

Dok čekamo službene rezultate za Grad Gospić, Milinović nam kaže:

Gospić je pokazao svoju kičmu. Da je herojski grad – da ne kleči pred nikim. Zahvaljujem se Starčeviću I Tušaku. Tušak je bio izvanredan kandidat. Očekujem istinske HSP-ovce da glasaju u drugom krugu i da dobijemo 70%. Da pokažemo Hrvatskoj što je Gospić. 

Također, Milinović tvrdi da nema mjesta revanšizmu ako osvoji mjesto gradonačelnika Gospića na izborima za dva tjedna.

Rekao sam u govoru maloprije – nema mjesta revanšizmu, svi koju su na pozicijama moraju ostati. Pozivam istinske HDZ-ovce, uvjeren sam da ću u drugom krugu dobit 70%. Ja sam dijete ovog grada, mogao sam ostat u Zagrebu, a ostao sam u Gospiću i ovdje dalje radim i stvaram.

Kaže i da neće dirati svoje bivše kolege na pozicijama u Gradu.

HDZ-ovce ne ću dirati ako postanem Gradonačelnik, ovaj grad ne trpi podjele, ovo je herojski grad. Dosta je da se sprdaju s nama. No, prvi radni sastanak je kod župana Petrya. Moramo razgovarati. 

 Prokomentirao nam je kratko i kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika od Danijela Tušaka, Mariu Ćaćić.

Maria Ćaćić nije ušla, žao mi je, to je fenomenalna poslovna i uspješna djevojka. Bit će dio mog tima premda me je odbila. Očekujem da pametni ljudi ostaju u našem gradu i rade zajedno s nama na boljitku. 

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Back to top button
Close