Politika

Milanović u svom stilu odgovorio Vučiću oko kupusa: “Ako se već želi natjecati…”

Predsjednik Zoran Milanović odgovorio je srbijanskom kolegi Aleksandru Vučiću koji mu je ranije poručio da će mu poslati glavicu kupusa


“Vidim da mi predsjednik Srbije kani poslati glavicu kupusa iz Futoga, kaže vrhunskog. Ako se već želi natjecati i glavicama kupusa, dobrosusjedski mu mogu samo poželjeti puno sreće jer Hrvatska ima varaždinsko i ogulinsko zelje, vrhunsko! A kako to obično bude kada Hrvatska i Srbija sudjeluju u natjecanju, vidjeli smo i jučer na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, Hrvatska izađe kao – prvak svijeta”, poručio je predsjednik Zoran Milanović na Facebooku.

Podsjetimo, Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer se ne može odlučiti hoće li biti proeuropska ili proruska.

Srbija sama ne zna što hoće. To nije nikakav hibridni rat, to je nekakva kalja, kupusara od politika. Dosta godina vode politiku izrazito proeuropski, onda izrazito proruski, a narod striže ušima. Nažalost, tako je”, naglasio je hrvatski predsjednik.

Vučić je, kako prenosi Tanjug iz Münchena, poručio da je srbijanska politika “prava i vrhunska politika” i da bi bilo dobro da i Hrvatska takvu vodi.

Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka, kad dođe sezona futoškog kupusa, poslat ću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode”, rekao je Vučić.

 

Foto: Pexels

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close