NacionalnaPolitika

Milanović čestitao pravoslavnim vjernicima Božić

Čestitka predsjednika Republike Zorana Milanovića vjernicama i vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru. Donosimo u nastavku 

Svim pravoslavnim vjernicima u Hrvatskoj, našim sugrađankama i sugrađanima koji sutra slave najradosniji kršćanski blagdan, želim sretan Božić.

Proslava Božića povod je za okupljanje obitelji i iskazivanje ljubavi i brige prema svojim bližnjima, ali i prilika da se učvrsti međusobno razumijevanje i pokaže dobrota prema drugim ljudima. Uz želju da Božić svima koji slave bude ispunjen obiteljskom radošću, zdravljem i mirom, izražavam i nadu da će već dogodine svi ovaj blagdan moći dočekati u svojim domovima kako to i priliči.

Kao uređeno i moderno društvo koje baštini različitosti kao svoje vrijednosti, moramo uvijek i iznova biti spremni pokazati tolerantnost i razumijevanje za sve ljude kojima je Hrvatska dom. Uvjeren kako ćemo i ovaj blagdan iskreno i s radošću proslaviti s našim sugrađankama i sugrađanima pravoslavne vjere, svima vama koji slavite upućujem tradicionalni pozdrav – Mir Božji, Hristos se rodi.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close