DogađanjaHrvatskaVijesti

“Migrena” Davorina Bogovića i Ane Marije Vrdoljak podiže raspoloženje

PJESMA KOJU ĆE BROJNI PJEVUŠITI

Oni koji pate od migrene često se na nju žale, a duhoviti tekst o tom čestom zdravstvenom problemu je opisala glumica Ana Marija Bokor Vrdoljak.


Dvojac ShyBy koji čine skladatelj i glazbenik Ivan Arnold i glumac Mario Mirković napisali su glazbu na njen tekst, a sve skupa odlično se nadovezalo na glazbeni izričaj Davorina Bogovića koji je ovu pjesmu otpjevao u duetu s autoricom teksta, inače glumicom kazališta Žar ptica. Ana Mariji je ovo prva glazbena suradnja izvan kazališta, a pjesmu je napisala još prije nekoliko godina.

“Već dugo patim od migrene i jednostavno sam na papir stavila sve što osjećam zbog toga. Kad smo tekst spojili s glazbom i aranžmanom koji je napisao Mario Mirković shvatili smo da imamo odličnu rock pjesmu za koju smo uvjereni kako će mnogi pjevušiti. Povezala sam se s Davorinom Bogovićem, mojim glazbenim idolom, a na moje oduševljenje on je pristao da pjesmu otpjevamo zajedno i da se nađe na njegovom novom albumu. Eto, osim što pjevam sa svojim idolom, ostvario mi se i moj djevojački san da budem rock pjevačica”, navodi Ana.

U pjesmi “Migrena” naći će se svi koji pate od nje, a to su najvećim dijelom žene, ali će je razumjeti i njihovi partneri. Opisuje situacije iz svakodnevnog života na jedan duhoviti način, a upravo taj humor može olakšati nekad teške životne situacije. Za ovu pjesmu snimljen je i videospot čiju režiju potpisuje Jerko Domagoj Vrdoljak.

“Pjesma me podsjeća na hit ‘Je t’aime (Moja voljena)’ jer se radi o prizorima iz bračnog života. Svidjela mi se i uklapa se u moj stil, a sad sam u petoj brzini jer spremam novi album”, rekao je Davorin Bogović.

Na novom albumu osim “Migrene” naći će se i njegov prethodni singl “Ljubav kao vjeran pas” nastao u suradnji s Predragom Martinjakom i Nenadom Ninčevićem koji je unio određenu svježinu Davorinovom rockerskom opusu.

 

Izvor: PROMO | Foto: PROMO

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close